skip to Main Content
938051585 anoiaactiva@anoia.cat
Anoia Activa 2018

Projecte ANOIA ACTIVA 2018

El projecte Anoia Activa, co-liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada amb un cost total de 579.499,58€, té l’objectiu estimular la creació d’activitat econòmica i la generació d’ocupació

El projecte Anoia Activa es troba emmarcat dins el projecte Treball a les 7 comarques i té com a objectiu estimular la creació d’activitat econòmica i la generació d’ocupació mitjançant el suport integrat al teixit productiu i a les persones desocupades de manera que sigui possible desenvolupar un entorn que afavoreixi la dinamització socioeconòmica de la comarca amb la implicació de les entitats locals i agents del territori.

579.499,58€ és el cost total del projecte per a executar accions de suport a persones en situació de desocupació del que les dues institucions, Consell Comarcal de l’Anoia i Ajuntament d’Igualada, rebran en conjunt 521.549,62€, el 90% sobre el cost elegible com marca la convocatòria. El 10% restant se’n fan càrrec entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament.
De la subvenció atorgada 264.043,61€ són pels programes que duu a terme el Consell Comarcal i 257.506,00€ per l’Ajuntament d’Igualada.

Així ho van explicar al llarg de la presentació, que va tenir lloc el passat 29 de novembre, Jordi Badia, conseller de Promoció Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia i Patricia Illa, regidora d’Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament d’Igualada. Ambdós van destacar la importància de treballar amb les entitats i agents del territori i escolar i buscar les seves necessitats per poder realitzar accions més concretes a les necessitats de la comarca.

Anoia Activa es desenvolupa de manera ininterrompuda a la comarca de l’Anoia des de l’any 2007.

L’objectiu general del projecte és impulsar mesures d’ocupació i de suport al teixit productiu, a través d’un pla d’execució que contempla accions de formació, orientació per a la inserció sociolaboral, foment d’igualtat d’oportunitats i desenvolupament local.

El projecte Anoia Activa té continuïtat gràcies al finançament que reben el Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Igualada per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del programa de suport al desenvolupament local Treball a les 7 Comarques 2015, cofinançat pel Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social – Servei Públic d’Ocupació Estatal

Back To Top