skip to Main Content
938051585 aeo@anoia.cat
Formació IE 2019

Taller d’educació emocional dins del programa Atenea

Una quinzena de dones del programa Atenea cursen el Taller en Gestió Emocional i Actitudinal, de 24 hores.

L’objectiu de la formació ha estat treballar aquelles competències emocionals i actitudinals que afavoreixen el creixement i desenvolupament de la carrera professional i/o inserció laboral de les participants. Competències com optimisme, autoestima, flexibilitat, autonomia, afrontament a l’estrès, capacitat de canvi,… són competències necessàries en la recerca de feina que es poden aprendre i millorar mitjançant l’educació emocional. Al finalitzar el taller, l’expert realitzarà entrevistes individuals a cada participant per analitzar punts forts i febles, i amenaces i oportunitats detectades durant la formació.

Per altra banda, el proper 9 de maig, està previst iniciar el Taller per a la millora de l’ocupabilitat i la recerca de feina, de 20 hores.

El projecte Atenea pretén fomentar la inserció laboral de dones que tenen un alt nivell de qualificació professional i que, tot així, tenen dificultats alhora d’integrar-se al món laboral. El projecte ofereix tres tipus d’accions: orientació professional, formació grupal i pràctiques a les empreses.

El projecte està organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia, en el marc de Projecte Treball a les 7 comarques.

 

Back To Top