skip to Main Content
938051585 aeo@anoia.cat
Networking Atenea Dones Anoia Igualada

Networking per a dones amb perfil professional d’alta qualificació

El programa Atenea, que promou la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en el mercat de treball, celebra una jornada de networking

Una quinzena de dones amb perfil professional alt contacten amb nou empreses de l’Anoia per trobar una feina adequada a la seva qualificació

El passat 14 de març a Ignova Empresa-Ajuntament d’Igualada es va dur a terme una jornada d’SPEED DATING (cita ràpida en anglès), adreçada a candidates del projecte Atenea (dones amb perfil professional d’alta qualificació), on van entrevistar-se amb responsables d’ETT i de RRHH d’empreses Eurofirms, Grup Català de Treball, Adecco, Randstad, Grup Carles Gestió i projectes, Indústries Valls, Evvo Retail i Waterologies.

Es tracta d’una sessió pràctica de generació d’oportunitats professionals entre candidates i reclutadors/es, i de coneixement de potencials perfils per cobrir vacants d’ocupació. Cada candidata fa una ronda per tots els selectors/es, durant el temps acordat, i exposa en el temps fixat el seu perfil professional. Posteriorment es realitza una taula rodona d’anàlisi.

Atenea és un programa innovador en el terreny de la igualtat d’oportunitats en el mercat de treball, organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia. Fomenta la inserció laboral de dones que tenen un alt nivell de qualificació professional i que, tot així, tenen dificultats alhora d’integrar-se al món laboral, o bé de promocionar-se dins l’empresa.

El Projecte Atenea es duu a terme en coordinació amb el Consell Comarcal de l’Anoia, en el marc de Projecte Treball a les 7 comarques 2018.

 

Back To Top