skip to Main Content
938051585 anoiaactiva@anoia.cat
Gorka Garmendia Anoia Activa

Comencem les activitats per al foment del desenvolupament local

La setmana passada es van posar en marxa dues de les accions emmarcades en els programes de desenvolupament local del pla de treball d’enguany d’Anoia Activa, accions que donen continuïtat a les activitats realitzades l’any passat.

Dimecres, 11 d’abril, es va realitzar la primera sessió del Cicle de sensibilització del desenvolupament  i l’Economia Social Solidària (ESS) als municipis de l’Anoia.

Enguany es preveu generar un grup de treball entre els tècnics que van assistir a la formació de 2017 per organitzar activitats de promoció d’ESS (exposició, xerrades, etc.) en fires i trobades anuals. Concretament en la sessió de treball de la setmana passada, els tècnics de diversos municipis de l’Anoia van identificar les fires més significatives on organitzar activitats per sensibilitzar sobre l’ESS i també poblacions on poder dur a terme xerrades informatives d’aquesta temàtica. Alhora s’està treballant amb el material de difusió de tot el cicle de sensibilització.

El dijous 12 d’abril, va tenir lloc el primer seminari per al desenvolupament del teixit empresarial local, alineat amb les 4 càpsules que es va impartir l’any passta, per millorar el posicionament de les empreses de la comarca en l’esfera digital i el món 2.0. Amb el títol “Estratègies digitals avançades per a PIMES”, l’expert Gorka Garmendia va exposar als assistents nous recursos digitals per atraure i consolidar clients (YouTube Ads, Retargeting, Custom Audiences, Looalike Audiences, Smart Display, etc). La jornada va ser molt ben valorada per les empreses assistents que van conèixer.

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top