skip to Main Content
938051585 aeo@anoia.cat
Curs Impressio Offset Anoia Activa

Accions Anoia Activa 2020

En el tercer trimestre de l’any es reprèn l’activitat dels diversos programes d’Anoia Activa que gestiona el Consell Comarcal de l’Anoia, de la convocatòria Treball a les 7 Comarques 2019 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Així, el 28 de setembre es va iniciar a la Biblioteca l’Atzavara d’Òdena l’acció de capacitació AUXILIAR D’IMPRESSIÓ ÒFSET I POSTIMPRESSIÓ. Aquest curs té una durada de 205 hores, de les quals 64 hores són de caràcter pràctic a les instal·lacions de l’Escola del Treball de Barcelona, amb maquinària pròpia del sector d’arts gràfiques. La modalitat d’aquesta formació és semi presencial, amb algunes sessions de formacióteòrica online.

Pel que fa a les accions relacionades amb el suport a les empreses de la comarca, s’ha realitzat dins dels seminaris d’impuls al teixit productiu: COM FER PRESSUPOSTOS PER GUANYAR DINERS, el 24 de setembre i COM SER UN VENEDOR EFECTIU que es va realitzar el 20 d’octubre, de 16h a 20h al Centre d’Innovació Anoia. Aquests seminaris pretenen dotar als assistents d’eines pràctiques per a la millora de la seva competitivitat.

Per últim, en el marc de les Jornades Anoia Project, el 6 d’octubre es va dur a terme al Centre d’Innovació Anoia la sessió LA DIGITALITZACIÓ A LES EMPRESES, a càrrec de l’experta Susana Lluna. En aquestes jornades, es pretén la reflexió i l’intercanvi d’experiències que permetin a les empreses adaptar-se a les noves necessitats a les organitzacions en l’àmbit de la transformació digital i també en l’impacte d’aquests canvis tecnològics en les diverses àrees de la gestió empresarial.

Back To Top