skip to Main Content
938051585 anoiaactiva@anoia.cat
Inici Curs Vendre Bé

Seminaris del teixit empresarial local

El divendres, dia 27 de setembre ha finalitzat el seminari “Vendre bé, vendre millor” amb l’objectiu d’oferir un procés de reflexió sobre què s’està fent bé, què es pot millorar i què es pot implantar per aconseguir millors resultats en les vendes i en la satisfacció final dels clients. Els participants han entès la venda com un procés, coneixent les seves fases i les estratègies d’aplicació pràctica immediata més importants en cadascuna d’elles.

El seminari ha comptat amb una durada de 15 hores distribuïdes en tres sessions de 5 hores, i ha estat conduït pel Sr. Miquel Barrero que ha ofert una introducció a les tècniques de venda, orientacions per a la presa de contacte amb el client, pautes per a la realització del sondeig i de l’argumentació i demostració del producte i/o del servei i finalment per al tractament d’objeccions, el tancament de la venda.

Aquesta formació ha tingut molt bona acollida per part dels participants i ha estat totalment gratuïta pels assistents.

Aquest seminari està subvencionat per la Diputació de Barcelona mitjançant el Recull d’activitats de suport al teixit empresarial i pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal, del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

Aquest mes d’octubre oferim un nou seminari “Organitza’t amb eficàcia, tècniques de gestió i planificació del temps” que permetrà aprendre a gestionar eficientment la nostra agenda mitjançant diferents tècniques i metodologies que permeten optimitzar el temps i millorar considerablement la productivitat personal i professional. Aquest seminari serà impartit per la Consultora Avenç Assessors, S.L. i es realitzarà els dies 17 i 24 d’octubre de 16.00 a 19.00 hores, amb una durada de 8 hores. Per poder-hi assistir cal inscriure’s prèviament enviant un correu a l’adreça info@anoiaproject.cat o trucant al 93.808.49.89

Back To Top