skip to Main Content
938051585 anoiaactiva@anoia.cat
Reunio Anoia Activa Capellades

Resultats Anoia Activa a Capellades: un total de 52 usuaris inserits el 2019

Les insercions del nostre servei superen el 50% de les persones ateses

Les dades del 2019 de les accions de suport que fa Anoia Activa a Capellades, indiquen que es va atendre un total de 98 persones, 52 de les quals varen poder ser inserides laboralment (36 de dones i 16 d’homes). El nostre servei “ajuda a la inserció, a la realització de pràctiques en empreses, la mediació laboral, l’orientació professional, la motivació per a l’ocupació, la derivació cap a altres recursos ocupacionals, fa seguiment en la contractació, l’anàlisi de l’ocupabilitat i les competències transversals o la informació del mercat de treball entre d’altres”.

Per una banda, es fa un treball amb els usuaris que cerquen feina i de l’altra, es fan prospeccions amb les empreses que necessiten persones.
El perfil majoritari de les persones usuàries del servei d’orientació laboral de Capellades –en un 64%- ha estat el d’una dona d’entre 25 i 45 anys, amb estudis primaris. El nivell d’inserció laboral en aquest any 2019 ha augmentat respecte a anys anteriors i ha arribat fins al 53%.

A finals del mes de febrer es reinicia el suport in situ a la vila. Per accedir-hi, cal demanar hora a la recepció de l’Ajuntament de Capellades per a les visites que es fan sempre els divendres.

Back To Top