skip to Main Content
938051585 anoiaactiva@anoia.cat
Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

CREATIVITAT I INNOVACIÓ A L’EMPRESA

17/12/2018 a 09:00 - 13:00

parlar-public

Jornada de formació

És habitual que el dia a dia de les empreses no permeti als seus responsables disposar del temps suficient, i de qualitat, per repensar conceptes, definir estratègies, encarar reptes empresarials o enfocar el destí i futur de les nostres organitzacions en base a les necessitats de progrés fixades.

Amb aquesta iniciativa, l’Àmbit d’Estratègies i Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia pretén posar a disposició del teixit empresarial intersectorial del nostre territori, un espai de formació i debat que permeti, a partir de la força dels conceptes de la creativitat i la innovació en les idees i la metodologia, que les empreses de la comarca s’encoratgin plegades a trobar les fórmules necessàries per adaptar-se a la constant evolució i exigències del mercat i la demanda progressiva de productes i serveis.

Objectiu:
Presentar diverses tècniques de gestió dels debats i reunions que es porten a terme en el si de les empreses, per tal que aquestes esdevinguin els escenaris adients per a la pressa de decisions i la posada en comú d’idees i definició d’objectius compartits.

Es plantejaran reptes tals com la necessitat de potenciar la creativitat i la innovació de les organitzacions, i sobretot, de les persones que la composen, per tal d’evitar la pèrdua de temps en discussions estèrils, el desenfocament dels debats, la manca de perspectiva en relació a les qüestions importants i les prioritàries, així com, entre d’altres, potenciar la il·lusió i la motivació per a l’assoliment de reptes nous.

Metodologia:
La formació es desenvoluparà en dues etapes, una de teòrica per explicar algunes tècniques d’aplicació  i l’altra, pràctica, amb exemples i exercicis a desenvolupar pels assistents.

Destinataris:
Empreses o persones emprenedores, i en concret dirigit tant al personal directiu com a responsables de les diferents àrees de gestió.

Durada: 4 hores
Data: 17 de desembre de 2018
Horari: de 9:00h a 13:00h
Lloc: Campus Motor Anoia

INSCRIPCIONS

Per email: info@campusmotor.eu

Detalls

Data:
17/12/2018
Hora:
09:00 - 13:00
Esdeveniment Category:

Recinte

Campus Motor Anoia
Tecnologia, 1
Castellolí, Barcelona 08718
+ Mapa de Google
Telèfon:
938084989
Web:
www.campusmotor.eu

Organitzador

Consell Comarcal de l’Anoia
Telèfon:
938051585
Web:
www.anoia.cat
Back To Top