skip to Main Content
938051585 anoiaactiva@anoia.cat
Carregant Accions formatives

« All Accions formatives

Change mindset (mentalitat per al canvi)

octubre 18 a 09:00 - 14:00

180€
mentalitat-canvi

“Hi ha canvis en el llenguatge que transformen la nostra manera de pensar i, per tant, també els nostres actes i les conseqüències d’aquests”. Benjamí Whorf
El mindset es basa en un conjunt de pensaments i creences que modelen la nostra ment i determinen el nostre comportament. Per tant, si vols desenvolupar tant hàbits saludables com noves habilitats, has de canviar la teva mentalitat.
El mindset està influenciat per tot el que escoltem, veiem, experimentem i creiem que és veritat, és a dir, les nostres creences. Fa referència a la manera de veure la vida i explica també la nostra manera de ser i la nostra manera d’actuar. Així doncs, el mindset és un factor determinant per al desenvolupament tant professional com personal i influeix, sobretot positivament, en la vida de qualsevol persona.
L’èxit és un resultat directe de la nostra mentalitat, de com manegem les noves situacions. D’aquesta manera, comptar amb persones amb un mindset enfocat a l’èxit és ideal en qualsevol àrea.
La mentalitat per al canvi, change mindset, és el que ajuda a entendre el canvi, la vida i els obstacles com a oportunitat des d’aprenentatge o, almenys, a viure’ls d’una forma molt més amable.

Objectius: 

 • Entrenar la mentalitat per al canvi. Això ens ajudarà a sortir abans del procés. Podem superar els canvis com més de pressa millor, si ho vivim de manera positiva.
 • Oferir-te un espai de coneixement, inspiració i intercanvi d’experiències per a impulsar la mentalitat de creixement (growthmindset).
 • Treballar aspectes vinculats amb la mentalitat per al canvi: estar disposats, la comunicació interna, la nostàlgia, la sorpresa, la confiança, buscar referents, el futur, i l’aprenentatge experiencial.
 • Treballar el lideratge amb una actitud de change mindset creant equips compromesos i fomentant aquesta mentalitat entre tots els membres de l’equip.
 • Ajudar-te a gestionar els teus processos de canvi intern, que provoquin atrevir-te a “llançar-te” a la nova oportunitat que t’ofereix el change mindset.

Programa:

 1. El mindset: què és i com influeix en l´èxit.
 2. La comunicació interna. Change Mindset i la comunicació amb un mateix.
 3. La comunicació interpersonal i amb l´equip. Primer pilar que ha de construir una organització per desenvolupar l´estratègia amb què afrontar el canvi.
 4. Fixed Mindset versus Growth Mindset. Com afecta cadascuna d’aquestes mentalitats les situacions de desafiament, el rendiment i la consecució dels objectius.
 5. Les mentalitats canvien el significat de l´èxit o del fracàs.
 6. La gestió del canvi. Com afrontar els canvis i l´evolució positiva de la corba del canvi.
 7. Mindset de lideratge. Com impulsar el Change Mindset perquè flueixi en la gestió de les persones. Canviant cap a una gestió del talent més efectiva.
 8. Entrenar la mentalitat per al canvi.

Horari: dimecres de 9 a 14 h.

Preu socis: 125 € / Preu no socis: 180 € (parcialment bonificable)

Modalitat: 

Format: 

Destinataris: 

Municipi: 

Duració: 5 hores

Data inici curs: 18 d’octubre de 2023

Data fi de curs: 18 d’octubre de 2023

Professor: Xavier Esteban

Detalls

Data:
octubre 18
Hora:
09:00 - 14:00
Cost:
180€
Esdeveniment Category:
Web:
http://www.uea.cat

Organitzador

Unió Empresarial de l’Anoia
Web:
www.uea.cat
Back To Top